Advies en support

Ben je als winkel, restaurant, bistro, café op zoek naar bieradvies dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wens je je kaart te vernieuwen of bieren met een authentiek verhaal in je aanbod op te nemen? Ben je op zoek naar leuke smaakcombinaties voor het eten dat je serveert? Wens je een commercieel uniek aanbod aan bieren? Dankzij onze kennis van het bieraanbod kunnen we je ondersteunen en een gevarieerd aanbod uitwerken voor je klanten.

Voor winkels en bistro’s kan het zeker interessant zijn om bier en voeding te combineren en leuke pairings voor te stellen aan klanten om aan cross-selling te doen. Of je kan aan up-selling doen dankzij bijvoorbeeld de mooie geschenkverpakkingen die brouwerijen aanbieden of bieren die gerijpt zijn op vaten. Dit zijn commerciële opportuniteiten die je zeker kent en waar wij je wat extra steun kunnen geven om ze succesvol te maken in je zaak dankzij onze kennis van zowel bier als communicatie en marketing.

Deskundig advies over bier en foodpairing

Brouwerijen kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning op vlak van communicatie enerzijds en anderzijds zijn we een goede partner op vlak van bierdegustaties en foodpairing/ bierpairing. Check onze talrijke recepten die we hebben uitgewerkt op onze website.

Bierdegustaties

Check ons volledig aanbod bierdegustaties voor bedrijven en verenigingen of ben je meer hands on en wens je de handen uit de mouwen te steken tijdens een leuke workshop dan ben je hier aan het juiste adres voor een smakelijke ontdekkingstocht.

Al onze contactgegevens

Mail ons voor advies over bier

Een mailtje is handig en snel

Algemene of specifieke vragen kan je sturen naar info@vlaamsebrouwers.be

Heb je nieuws over een nieuw bier of over je brouwerij dan mag je ons dit altijd laten weten op het volgende mailadres: biernieuws@vlaamsebrouwers.be

Bel ons voor advies over bier

Soms is het handig om even mondeling snel te overleggen als je een vraag hebt. Bel ons en we trachten je zo snel als mogelijk te helpen

Het nummer op kantoor: +32 (0)51 814 414

Zaakvoerder Peter Vandecaveye: +32 (0)477 52 36 32

Kom naar ons voor advies over bier

Kom eens langs voor een babbel na afspraak en we bespreken samen de mogelijkheden

Je kan ons vinden op het volgende adres: Vagevuurstraat 45, 8750 Wingene
Dit platform is een initiatief van Connectingdots BV.
Ondernemingsnummer: (BE) 0627 961 865

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap