Wat is Vlaamse Brouwers?

HET DOEL

Het Vlaamse brouwers platform is een initiatief van Connectingdots BV en maakt onderdeel uit van een ruimer initiatief om alle Belgische brouwers en nieuwe initiatieven te promoten via specifieke doelgroepzoekers. Daarom is er een onderverdeling in Vlaamse Brouwers, Waalse Brouwers, Brusselse Brouwers en Brewers from Belgium naar een internationaal publiek gericht. Op dit moment is enkel Vlaamse Brouwers en Brewers from Belgium actief op het internet.

Brouwers / brouwerijen / bedrijven kunnen bij ons terecht voor

Foodpairing

Bier en eten gaan hand in hand. Topbier met topfood is een stapje verder. Excellente gerechten laten matchen met verrukkelijke Vlaamse bieren is heerlijk om van te genieten. Peter Vandecaveye, biersommelier en oprichter van Vlaamse Brouwers laat u smakelijke combinaties ontdekken met mogelijkheid tot volledig uitgeschreven recepten. 

Bierdegustaties

Begeleiding van bierproeverijen bij u in de brouwerij of op locatie. We brengen het verhaal van jouw brouwerij tot leven op een gezellige manier en laten mensen kennis maken met de bieren en de fantastische biercultuur.

Theateravond

Speciaal voor Vlaamse Brouwers werd er een moordmysterie geschreven dat zich afspeelt in een brouwerij. Terwijl de gasten aan tafel schuiven om een unieke foodpairing te beleven starten de acteurs het mysterie, schuiven mee aan elke tafel en ontrafeld het mysterie zich gedurende de verschillende gangen.

Grafische vormgeving

Ontwerp van bieretiketten, bierboxen, logo’s, drukwerk, campagnes, huisstijlhandboeken om je brouwerij de juiste uitstraling te geven. Partners met expertise ondersteunen je in de ontwikkeling en uitvoering.

Video Creatie

Wij brengen uw verhaal in beeld. Onze productieleiding zorgt voor de nodige begeleiding in iedere stap. We bereiken hiermee een hoog kwaliteitsniveau met een duidelijk eindresultaat.

Social Media

Korte boodschappen met video, animaties of afbeeldingen die specifiek ontwikkeld worden voor het doel waarvoor ze moeten presteren. Wij kunnen instaan voor het publiceren van al uw Social Content.

Communicatie Support

Onderhoud website, uitwerking content, vertalingen websites, mailbanners, uitwerking signatures,… we zoeken steeds naar manieren om betrokkenen samen te brengen en naar de toekomst te laten kijken. 

Web Design

Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar moet vooral goed doen waar het voor gemaakt is. Voor het gebruiksgemak van de beheerder van de website kiezen wij steeds voor een Content Management Systeem.

Digitale fotografie & 360°view

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. De gepaste beelden bij uw campagne hebben een belangrijke meerwaarde om uw boodschap over te brengen. Dankzij onze partners zorgen wij voor een samenhangend geheel.

Wie is Connectingdots?

ONS PRINCIPE

Dots vertegenwoordigen de milestones, groot en klein, blij en droevig, die we beleven doorheen onze levensloop en projecten. Ten tweede symboliseren ze verschillende stukjes data die opzichzelf veel minder betekenen dan wanneer we ze samenvoegen. Onze kwaliteit en de meerwaarde die we leveren heeft alles te maken met onze mogelijkheden om de dots te linken met elkaar. Samenhang brengen in noden en wensen van klanten en vertalen in oplossingen.

Creatieve communicatie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Zoek je een creatief, doelgericht en bovenal energiek concept dan ben je bij Connectingdots aan het juiste adres. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak waarmee je telkens verrassend uit de hoek komt. Samen gaan we op zoek naar de stijl die perfect bij je past. Zowel grafisch, webdesign en social media communicatie.

Ongelimiteerde mogelijkheden

Multimedia

Onze projectmanagers zorgen ervoor dat jouw project een succes wordt. Wij maken een raamwerk, schrijven een methode uit die iedereen ondersteunt en zoeken steeds naar manieren om betrokkenen samen te brengen en om samen met hen doeltreffend en toekomstgericht je bieren in de kijker te plaatsen.

Is jouw boodschap belangrijk. Wens je iets te bereiken. Is timing cruciaal.
Dankzij onze mix van communicatiemogelijkheden kunnen we je helpen.
Wij zorgen voor persoonlijkheid.

CREATIEVE PARTNERS

Niemand kan alles. Wij hebben er als bedrijf voor gekozen om daar waar we geen eigen kennis in huis hebben als integrator aan de slag te gaan en op basis van de noden van de brouwerijen de beste, meest gepaste partners te kiezen. Hierdoor kunnen we inspelen op jouw exacte wensen.

ONZE PLATFORM PARTNERSHIPS

Onze partners zijn experten, elk op hun vlak en supporteren de brouwgemeenschap. Zij bieden elk een stukje van de puzzel aan om er samen met elkaar 1 geheel van te maken. Ontdek op onze website hun mogelijkheden door hieronder op de foto te klikken en ontdek samen met ons alle puzzelstukjes.

Partners van Vlaamse Brouwers

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap