Dankzij Vlaamse Brouwers blijft u op de hoogte van de laatste feiten en krijgt u de kans om deel te nemen aan leuke proefsessies en biertastings. Zeker de moeite meer dan waard.

Biernieuws

Broodbier - feb 2022

Drink een brood op

Bakkerij Aldo en Brouwerij Gistgeest geven brood een tweede kans door het in bier te verwerken. Het resultaat is een blond bier van 7% abv.
Lees het nieuws
1 2 3 4 5 7 8 9 10

Brouwerijnieuws

Brewmasterclass 2 juni

BREWmasterclass – Energie in de brouwerij

Duurzaamheid in de brouwerij is nog geen mainstream, maar vroeg of laat wordt elke brouwer nillens willens geconfronteerd met de water- en energievretende praktijk. De grote brouwerijen zijn er al lang mee bezig, maar voor kleine brouwers is dit nog steeds een pijnlijke realiteit door de hoge investeringskosten. Maar hoe klein ook – ook lokale en speciaalbier brouwers timmeren flink aan de weg naar een efficiëntere brouwzaak. Deze BREWmasterclass voor KMO-brouwers brengt inspirerende voorbeelden en verhalen over hoe een brouwerij duurzamer kan gerund worden. Je leert er van de groten en je gaat op ontdekking bij collega-brouwers. Intro: energie in de brouwerij, Peter Croonenberghs, …
Lees het nieuws
1 2 3 4 5 7 8 9 10

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap