Dankzij Vlaamse Brouwers blijft u op de hoogte van de laatste feiten en krijgt u de kans om deel te nemen aan leuke proefsessies en biertastings. Zeker de moeite meer dan waard.

Biernieuws

Featured image - Een gold-rush naar je bier

Een Gold Rush naar je bier?

BREWed brengt hobbybrouwers, microbrouwers & bierfirma’s samen om enkele fundamentele hedendaagse aspecten van marketing & sales in de bierwereld toe te passen.
Lees het nieuws
BREWmasterclass - sept 2020 - 1

MIJN BROUWERIJ en ik DE PERFECTE MATCH

In de BREWmasterclass op 17 september met als thema MIJN BROUWERIJ en ik DE PERFECTE MATCH gaan Peter Croonenberghs van Brombeercompagnie, Ian Morbéé en Isabelle Coucke van Verder-Packo u meenemen in dit verhaal en dit allemaal in de de prachtige locatie van Brouwerij Timmermans.
Lees het nieuws
1 2 3 4 5 6

Brouwerijnieuws

Belgische winnaars Concours Internationale De Lyon 2020

Lyon wordt erkend als de hoofdstad van gastronomie en goede smaak, en het was dus niet meer dan normaal dat de stad een showcase zou zijn voor ’s werelds beste wijnen, en sinds 2015 de selectie van de beste bieren en sterke dranken. De Lyon International Competition vond dit jaar niet op de gebruikelijke manier … Belgische winnaars Concours Internationale De Lyon 2020 Lees verder »
Lees het nieuws

Oud Beersel webshop is open

Een project dat al een paar maanden in de maak is, en onlangs tot voltooiing werd gebracht door de COVID-19-vergrendeling, de webshop van Oud Beersel is officieel LIVE.
Lees het nieuws

Local beer for a local hero

Bryggja Brewery zorgt voor LOCAL HERO bier Wil je graag jouw poetshulp, dagmoeder, thuishulp, postbode, vuilnisophaler, een vriend, buur of familie in de zorg… in de ‘biertjes’ zetten tijdens deze moeilijke periode?   Dan kan je dit doen met een LOCAL HERO biertje. Een pakketje kost €12 en bevat 6 heerlijke tripels, voorzien van een leuk … Local beer for a local hero Lees verder »
Lees het nieuws
Featured image - Erik - Klaas - Jeroen

Herlancering Eylenbosch bieren

Ons land is binnenkort weer een Oude Geuze en Kriek rijker, want Erik De Keersmaeker wil Eylenbosch – in de jaren 60 één van de belangrijkste lambiek brouwerijen – terug op de kaart zetten met de herlancering van de Eylenbosch bieren.
Lees het nieuws
1 2 3 4
Scroll naar top