Dankzij Vlaamse Brouwers blijft u op de hoogte van de laatste feiten en krijgt u de kans om deel te nemen aan leuke proefsessies en biertastings. Zeker de moeite meer dan waard.

Biernieuws

Bier van Olier 2022

Bier van Olier 2022

De vierde editie van het bierfestival Bier van Olier 2022 gaat door in de vroegere legerkazerne van Sijsele op zaterdag 27 augustus.
Lees het nieuws
1 2 3 4 5 7 8 9 10

Brouwerijnieuws

Brewmasterclass - 5 oktober 2023

BREWmasterclass – Verplichte admin van de brouwerij

Een hectische periode in de brouwerij/stokerij kan al snel eindigen in het verwaarlozen van voorraadfiches, brouw- & e-AD-aangiftes, leeggoed, werkregisters, lotnummers,… Deze opleiding brengt duidelijkheid in de vaak verwarrende verplichte materie bij het legaal brouwen van je alchohol voor commerciële doeleinden. Zoals steeds tijdens een BREWmasterclass delen de aanwezigen hun ervaringen, waardoor je alleen maar naar huis gaat met nieuwe inzichten. Onze gastbrouwer is brouwerij De Meester. Op het programma: Intro administratie in de brouwerij, Peter Croonenberghs (Brombeercompagnie) Voedselveiligheid, Stijn Hermans (FAVV) Accijnswetgeving in de praktijk, Laurens Roelens (Douano) Q&A bezoek aan de brouwerij Datum: donderdag 5 oktober van 18u30 tot…

Lees het nieuws
1 2 3 4 5 7 8 9 10

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap