Exclusieve foodpairing met bier

Smakelijke ontdekkingstocht

Bier en eten gaan hand in hand. Topbier met topfood is een stapje verder. Excellente gerechten laten matchen met verrukkelijke Vlaamse bieren is heerlijk om van te genieten.
Wij bieden verschillende formules aan om op smaakvolle ontdekkingstocht te gaan.

Ben je als bedrijf, vereniging of zelf als privé persoon op zoek naar eens iets anders dan puur rondhossen in de bossen, een stadswandeling of een spelletjesnamiddag? Waarom niet combineren of zelfs als enige activiteit een degustatie van Vlaamse bieren samen met lekker eten om onze naam van bourgondiërs alle eer aan te doen. Een ideaal moment om samen te werken, elkaar op een andere manier te leren kennen en intussen genieten op een ontspannen manier.

Foto van de vormen van een vork en lepel gemaakt in poedersuiker.

Workshops

Foodpairing of bierpairing zoals wij het noemen is kennis, kunde en experimenteren. In onze workshops leert u hoe u er best aan kan beginnen. Wat past en wat past niet met elkaar. Smaken verschillen maar wij leren u alvast een goede basis om thuis heerlijke combinaties samen te stellen die werken.

Aan de hand van enkele bieren en diverse ingrediënten gaan we samen combineren. Dus niet altijd de typische juiste combinaties maar je leert ook ontdekken wat minder of niet samen past. Dit kan al eens een gekke bek opleveren maar op die manier leer je natuurlijk wel wat je je gasten niet moet voorschotelen en misschien ontdekken we wel samen nieuwe combinaties die op de één of andere manier toch samen passen.

Huur ons in en wij zorgen voor een leuke activiteit waar iedereen iets van opsteekt.

Workshop Foodpairing. Je ziet een kok met een lepel een ingrediënt op een blok hout leggen waar al verschillende paddestoelen op liggen en op de achtergrond staat er een kom met droogijs dat soort rook geeft.

Privé, bedrijven en verenigingen

Wenst u met een kleine vriendengroep eens thuis bier te degusteren en u wenst zeker te zijn dat de hapjes passen dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij stellen op maat een avond met heerlijke bieren en hapjes samen en begeleiden u gedurende een 2,5 uur doorheen de wonderlijke wereld van bier- en foodpairing.

Ook als bedrijf of vereniging kan u ons uitnodigen. Leuk als activiteit voor leden of publieke activiteit of in kader van een teambuilding of bedrijfsevent. Dit kan op maat samengesteld worden.

12 zichtbare mensen aan een rechthoekige tafel aan het praten met een bierje op tafel en een klein gerechtje dat ook al op tafel staat klaar om op te eten. Mensen zijn aan het praten en lachen.

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Bier- en Foodpairing

Ik wens meer informatie

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap