Recepten en bierpairing

Welk bier past bij welk gerecht? Een vraag die we hier praktisch willen oplossen door volledig uitgeschreven gerechten stap voor stap uit te leggen en te combineren met een bierstijl. Zo kan je zelf toch nog even op ontdekkingstocht gaan want er zijn natuurlijk nog veel variaties in smaken binnen een bierstijl. En wil je zeker zijn, schrijf je dan in op één van onze degustaties of organiseer zelf een workshop bij je thuis waar we langskomen om je te laten genieten van de wonderlijke wereld van bierpairing.

Nieuw

Wafels met Tripel

Wafels met Tripel

Aangezien we een recept aan het maken zijn op de vooravond van Valentijn dacht ik aan wafeltjes in een hartvorm. Op die manier kan je een zeer persoonlijke toets geven aan je cadeau.

Blini’s met krab, scampi en dille

Blini’s met krab, scampi en dille

Als we als kind met de familie naar Sluis (Nederland) gingen was het traditie om poffertjes te eten schuin tegenover de kerk. Dit was voor mij het hoogtepunt van de dag. De blini’s zijn in de praktijk de meer hartige versie van een zoet poffertje.

Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Een leuk, simpel en snel klaar te maken aperitiefhapje. We combineren het aperitiefhapje met een Tripel. De dadel versterkt de zoete toetsen in een Tripel en de Tripel zorgt dan weer voor een zachte romigheid van de geitenkaas.

Populair

Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Een leuk, simpel en snel klaar te maken aperitiefhapje. We combineren het aperitiefhapje met een Tripel. De dadel versterkt de zoete toetsen in een Tripel en de Tripel zorgt dan weer voor een zachte romigheid van de geitenkaas.

Lasagne met een blond bier

Lasagne met een blond bier

Dit is een leuk gerecht om samen met gans de familie te maken. Verschilende taken kan je verdelen onder elkaar en het is gezellig om eens samen te koken.

Overzicht alle recepten

Wafels met Tripel

Wafels met Tripel

Aangezien we een recept aan het maken zijn op de vooravond van Valentijn dacht ik aan wafeltjes in een hartvorm. Op die manier kan je een zeer persoonlijke toets geven aan je cadeau.

Lees verder
Blini’s met krab, scampi en dille

Blini’s met krab, scampi en dille

Als we als kind met de familie naar Sluis (Nederland) gingen was het traditie om poffertjes te eten schuin tegenover de kerk. Dit was voor mij het hoogtepunt van de dag. De blini’s zijn in de praktijk de meer hartige versie van een zoet poffertje.

Lees verder
Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Een leuk, simpel en snel klaar te maken aperitiefhapje. We combineren het aperitiefhapje met een Tripel. De dadel versterkt de zoete toetsen in een Tripel en de Tripel zorgt dan weer voor een zachte romigheid van de geitenkaas.

Lees verder
Steak en bier

Steak en bier

Kerst is een moment om samen te zijn en dus niet 1 iemand in de keuken en de rest aan het genieten rond de kerstboom met een heerlijk bieraperitief. Daarom stellen we een simpel gerecht voor in de kleuren van kerstmis met groene asperges, rode in de over verwarmde tomaatjes en een heerlijk malse steak.

Lees verder
Quiche met Tripel

Quiche met Tripel

Een quiche is een ideaal gerecht om bier in te verwerken. Er zijn heel veel combinaties mogelijk met bier afhankelijk van het soort ingrediënten dat je in de quiche stopt.

Lees verder

Pin It on Pinterest

Share This