Dankzij Vlaamse Brouwers blijft u op de hoogte van de laatste feiten en krijgt u de kans om deel te nemen aan leuke proefsessies en biertastings. Zeker de moeite meer dan waard.

Biernieuws

Opening Brouwerij Rubbens - Zicht op de brouwerij

Officiële opening Brouwerij Rubbens

Bij Rubbens in Wichelen wordt niet stilgezeten, zoveel is duidelijk. Sinds 2009 is Rubbens actief op de prachtige site van de gewezen staalfabriek Produrac aan de Schelde. Het industrieële karakter van het gebouw geeft traditionele activiteiten een extra dimensie. Op 10 jaar tijd werd de industriële site van Produrac omgevormd tot een levendig geheel van brasserie, stokerij en nu ook brouwerij. Op dinsdag 24 mei was het zover. De officiële opening van de brouwerij in aanwezigheid van de burgemeester en talrijke genodigden. De burgemeester bedankte Stokerij en nu ook Brouwerij Rubbens om dit risico te nemen om een brouwerij te…

Lees het nieuws
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Brouwerijnieuws

Opening Brouwerij Rubbens - Zicht op de brouwerij

Officiële opening Brouwerij Rubbens

Bij Rubbens in Wichelen wordt niet stilgezeten, zoveel is duidelijk. Sinds 2009 is Rubbens actief op de prachtige site van de gewezen staalfabriek Produrac aan de Schelde. Het industrieële karakter van het gebouw geeft traditionele activiteiten een extra dimensie. Op 10 jaar tijd werd de industriële site van Produrac omgevormd tot een levendig geheel van brasserie, stokerij en nu ook brouwerij. Op dinsdag 24 mei was het zover. De officiële opening van de brouwerij in aanwezigheid van de burgemeester en talrijke genodigden. De burgemeester bedankte Stokerij en nu ook Brouwerij Rubbens om dit risico te nemen om een brouwerij te…

Lees het nieuws
Brewmasterclass 2 juni

BREWmasterclass – Energie in de brouwerij

Duurzaamheid in de brouwerij is nog geen mainstream, maar vroeg of laat wordt elke brouwer nillens willens geconfronteerd met de water- en energievretende praktijk. De grote brouwerijen zijn er al lang mee bezig, maar voor kleine brouwers is dit nog steeds een pijnlijke realiteit door de hoge investeringskosten. Maar hoe klein ook – ook lokale en speciaalbier brouwers timmeren flink aan de weg naar een efficiëntere brouwzaak. Deze BREWmasterclass voor KMO-brouwers brengt inspirerende voorbeelden en verhalen over hoe een brouwerij duurzamer kan gerund worden. Je leert er van de groten en je gaat op ontdekking bij collega-brouwers. Intro: energie in de brouwerij, Peter…

Lees het nieuws
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap