
De twee broers, Tom en Wim, die al jaren de mogelijkheden van wild gefermenteerde dranken onderzoeken. In Kortenaken, naast het huis van Tom, hebben ze een kleine boerenbrouwerij en fermentorium gebouwd.
Hun hoofdactiviteit bestaat uit de productie van wilde ales. Omdat ze in België zijn gevestigd, geven ze een draai aan twee lokale tradities: saison / boerenbieren en lambiek / zure bieren. De broers streven niet naar historische reproductie, maar gunnen hun alle vrijheid om deze stijlen creatief te herzien. Ze experimenteren ook graag met gruit, d.w.z. niet-gehopte bieren, waarbij ze zelfgekweekte of gekookte kruiden en fruit gebruiken om culinaire verrassingen te creëren. Al de bieren zijn vatgerijpt. Ze houden ervan om de handen vuil te maken, diep in de ruwe, materiële wereld van granen, hop, gisten te duiken … Daarom besteden ze geen enkele brouwerij uit.
Elke herfst produceren ze ook wat droge, harde cider, van handgeplukte appels van oude variëteiten van hun eigen en aangrenzende boomgaarden, samen met enkele natuurlijke wijnen uit hun eigen wijngaard.
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Sorry, unable to load the Maps API.