BREWed


BREWed - Partnership met Vlaamse Brouwers

De mobiele brouwacademie bij jou in de buurt

BREWed gelooft in de meerwaarde van samen leren & ervaren en uitwisseling van ideeën binnen een sterk en betrouwbaar netwerk. De wil om kennis en ervaring door te geven zit diep in hun bloed.


Dankzij het partnership met BREWed kunnen we als platform brouwerijen nog meer ondersteunen. De samenwerking tussen Vlaamse Brouwers en BREWed zorgt ervoor dat we diverse opleidingen voor brouwers, hobbybrouwers en bierliefhebbers kunnen delen met jullie. Daarnaast kunnen we onze kennis delen tijdens masterclasses en bootcamps wat we zeer graag doen om samen oplossingen aan te reiken.

Het aanbod

Word de betere brouwer in de betere brouwerij. Een ruim opleidingsaanbod voor de bierliefhebber, hobbybrouwer en microbrouwer.

BREWbootcamp

BREWed - presentatie brouwproces

De BREWbootcamp is bedoeld om wie nog weinig van bier brouwen afweet in 3 tot 5 dagen onder te dompelen met een flinke dosis kennis en een pittige praktijk.

BREWpractice

Door BREWpractice op verschillende locaties te volgen kan je zelf ontdekken welke brouwinstallatie het beste voor je is voordat je je aan een grote investering waagt.

BREWmasterclasses

BREWed - volgen van een BREWmasterclass

De BREWmasterclasses gaan over vakmanschap en een flinke portie ondernemerszin. Praktisch en concreet met gastsprekers samen met collega-brouwers.

BREWbabbel

BREWed-bootcamp-bierbrouwen-2024

BREWbootcamp 2024

Beleef samen met een klein groepje bierfanaten alle stappen van het brouwproces. Editie vijf van…
Lees meer

Contact

BREWed is en initiatief van Brombeercompagnie BV uit Brakel. Wil je in contact komen met BREWed dan kan je simpelweg en mailtje sturen naar info@breweducation.be met je gegevens en je vraag of bel naar 0478 441 413 of vul het formulier in op hun website.

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap