Loading...
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Maps failed to load
Sorry, unable to load the Maps API.
In de sombere zomer van 2020, tussen de deprimerende sluitingen door, zaten (dronken) Richard en Thom samen en spraken ze over hun dromen. Ze houden er allebei van om ambachtelijk bier te ontdekken, te brouwen en te delen en ze ontdekten ook een gedeelde ambitie om ooit een ambachtelijke brouwerij/tapzaal op te starten in het centrum van onze geliefde stad. Lees meer ...
Spéciale Belge Taproom serveert niet enkel bier maar heeft ook een eigen microbrouwerij. Lees meer ...
Chris Van den Bergh was reeds jaren lid van de Wijn- en Biergilde toen hij ook zelf thuis aan het brouwen sloeg. Zijn passie voor bier en zijn job als operator in de chemische sector bleken een gouden combinatie. Brouwerij Ganzenhof zag het levenslicht in 2016. Voor de naam ging Chris te rade bij zijn moeder. De hoeve van zijn Lees meer ...
Brouwerij Jacobs is een microbrouwerij officieel erkend sinds januari 2018. De brouwerij is gelegen in de wijk Buerstede te Aartselaar. Sinds 2017 worden hier diverse recepten gebrouwen om een lokaal bier te ontwikkelen. Waar Belgische mout de basis vormt, brengt een variëteit aan Belgisch hop het bier op smaak. Onder het motto “less is more” wordt telkens 200 liter bier Lees meer ...
Seefbier, het originele bier van Antwerpen, lag aan de basis van de brouwerij. Ze brouwen unieke smaken, unieke recepten, unieke ingrediënten, bieren voor de bierliefhebbers. Lees meer ...
Brouwerij Brochus is opgericht om naar hartelust te kunnen experimenteren. Dat doen ze in twee ketels van 28 liter, acht fermentatietanks van 26,5 liter en tien lagertanks van 19 liter. Enkel de pareltjes worden uitgebracht. Eenmalig. Lees meer ...
Welkom op het trendy Antwerpen Zuid. Het water heeft plaats gemaakt voor een gigantisch plein. De pakhuizen bleven overeind en kregen een andere bestemming: woonblokken, ateliers, tavernes, eventlocaties en … Huisbrouwerij ’t Pakhuis. Al sinds de oprichting in 1996 staat de kwaliteit van het bier op de eerste plaats. Door strenge eisen te stellen aan de grondstoffen, het zeer nauwkeurig Lees meer ...