Oud Beersel webshop is open

Geschatte leestijd: 2 minuten

Een project dat al een paar maanden in de maak is, en onlangs tot voltooiing werd gebracht door de COVID-19-vergrendeling, de webshop is officieel LIVE.

Ze kunnen bij Oud Beersel niet enthousiaster zijn! Ze kunnen eindelijk alle bieren, glazen, t-shirts en andere lekkernijen online aanbieden die altijd beschikbaar waren in de brouwerijwinkel. Klik op onderstaande foto om naar de webshop te gaan of ga naar shop.oudbeersel.com!

Ze kunnen naar alle EU-landen verzenden voor individueel / thuisgebruik.
Gratis verzending van alle bestellingen die naar Beersel-adressen worden verzonden tijdens de COVID-19-vergrendeling. Ze bieden ook gratis verzending aan naar de naburige gemeenten Beersel (Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode, Linkebeek, Drogenbos, Eigenbrakel / Eigenbrakel)

Voor de rest van België en de rest van de EU, verzendkosten worden betaald en berekend op basis van het gewicht van uw bestelling.

“We hebben het al eerder gezegd en we willen het graag nog een keer zeggen, maar uw steun wordt altijd zeer gewaardeerd! We zijn zo dankbaar voor de berichten, telefoontjes en zelfs aankopen die we de afgelopen weken hebben ontvangen, en deze webshop is een geweldige manier om ons door deze moeilijke tijden heen te helpen. Als je op dit moment geen bier nodig hebt, hebben we zelfs cadeaukaarten te koop die je nu of op een later tijdstip kunt gebruiken, of je kunt ze overdragen aan familie en vrienden als geweldig cadeau-idee! “

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap