PACKO PLUG & PLAY

Geschatte leestijd: 3 minuten

Brouwen is een complex productieproces en als kleine ambachtelijke brouwer of hobbybrouwer ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar een handige oplossingen. Bij VERDER denken ze met je mee en speciaal voor kleinere brouwinstallaties hebben ze een plug & play oplossing uitgewerkt om het verpompen simpel te maken.

“Brouwers komen regelmatig bij ons aankloppen voor een flexibele en mobiele pompoplossing” aldus Elmar Hilkmann van VERDER Liquids. “Daarom hebben we een plug & play oplossing bedacht met aandacht voor eenvoud, snel onderhoud, de beste reinigbaarheid, een low shear om een kwaliteitsvol brouwproces te ondersteunen en natuurlijk de nodige hygiënische certificatie zoals bij al onze pompen.”

Plug & Play oplossing

De oplossing die is uitgewerkt kan perfect ingezet worden in een productieomgeving met verschillende niveaus, flexibele leidingen, wisselende opslagtanks en is inzetbaar voor meerdere toepassingen.

Je kan als brouwer de gewenste oplossing zelf samenstellen waarbij je rekening kan houden met je budget, viscositeit, capaciteit en druk.

Voor jouw gemak als brouwer zijn er alvast 3 samengestelde pakketten uitgewerkt.

Packo Plug & Play met omvormer

Elk pakket bestaat uit een pomp op een RVS trolley die je kan uitbreiden met een frequentieomvormer, een RVS beschermkap, 20 meter kabel en stekker. Je kan kiezen uit een centrifugaalpomp of een lobbenpomp. De trolly is voorzien van extra grote transportwielen om hindernissen te overbruggen. Altijd handig in een brouwerij.

De advanced versie heeft een frequentieomvormer op 230V of 400V. Dit maakt het jouw als brouwer zeer simpel om de pomp te regelen naargelang je specifieke verpomping waar je de pomp voor wenst in te zetten.

De premiumversie beschikt nog over 20 meter elektrische aansluitkabel + stekker en is volledig Plug & Play.

Technische kenmerken

Centrifugaalpomp

Packo - Lobbenpomp - Verder Liquids

Viscositeit [cP] : -500

Capaciteit [m3] : 120

Max. druk [bar] : 12

Lobbenpomp

Packo - Centrifugaalpomp - Verder Liquids

Viscositeit [cP] : +500

Capaciteit [m3] : 100

Max. druk[bar] : 20

Heb je liever een slangenpomp of membraanpomp? Verder is óók fabrikant van Verderflex slangenpompen en Verderair membraanpompen. Deze pompen bieden een perfecte oplossing voor het verpompen van viskeuze producten. Het onderhoud is eenvoudig en de rustige werking zorgt voor weinig shear.

Interesse in deze handige oplossing

Mail gewoon naar sales@verder.be en ze helpen je graag verder in de uitbouw van je brouwerij of bel even naar 03 877 11 12.

Ontdek hier alvast de volledige brochure: KLIK HIER en download de informatie.

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap