Brouwerij Van Steenberghe en Brouwerij Verhaeghe sluiten zich aan bij het Vlaamse Brouwers platform

Brouwerij Van Steenberghe kent een geschiedenis van in 1784 en is gevestigd in het Oost-Vlaamse Ertvelde, een deelgemeente van Evergem. Hun bieren blinken uit door hun artisanaal karakter en worden gebrouwen volgens de traditionele regels van de kunst.

Brouwerij Verhaeghe is ontstaan in 1892 en is gevestigd in het West-Vlaamse Vichte. De brouwerij is een familieonderneming en richt zich op de markt van de speciale bieren met onderandere hun oud-Vlaamse rood-bruine bier.

Kortom twee brouwerijen met karakter en een verhaal dat u binnenkort op vlaamsebrouwers.be kan ontdekken.

Bier- en Foodpairing

Ik wens meer informatie

Porters en Stouts

Ik wens meer informatie

Belgische bierstijlen

Ik wens meer informatie

Abdijbieren

Ik wens meer informatie

Degustatie biobieren

Ik wens meer informatie

Kaas en Bier degustatie

Ik wens meer

Bier en Chocolade

Ik wens meer informatie

Speciaal en Anders

Ik wens meer informatie

Strips en Bier

Ik wens meer informatie

Bijna verdwenen brouwerijen

Ik wens meer informatie

Scroll naar top