Coenco haalt grootste bestelling ooit binnen

Coenco, de Vlaamse brouwerijconstructeur uit Oostkamp onder leiding van zaakvoerders Michael Catrysse en Amaury Ampe, maakt bekend dat ze de grootste bestelling ooit hebben binnengehaald door de verkoop van 10 turn-key brouwerijen aan de Franse restaurantketen 3 Brasseurs.

Met momenteel zevenenvijftig 3 Brasseurs restaurants/brouwerijen op het Franse vasteland, zal deze nieuwe investering leiden tot een uitbreiding naar bijna 70 locaties. De eerste brouwerijen zullen worden opgeleverd voor nieuwe restaurants in Annecy, Nice en Perpignan en zullen helpen bij het versterken van de productiecapaciteit van de keten.

3 Brasseurs installatie - Coenco - voorbeeld

De brouwerij in Annecy wordt op dit eigenste moment geïnstalleerd en zal eind mei de deuren openen. Met deze bestelling laat Coenco zien dat ze de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten hebben bewezen en dat ze de uitdagingen van de brouwerijindustrie aankunnen.

Volgens zaakvoerder Michael Catrysse: “We zien een sterk stijgende groei in het aantal Brewpubs die openen zowel in België als Internationaal. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking met 3 Brasseurs en zijn trots op het feit dat ze onze brouwerijen hebben gekozen voor de verdere uitbreiding van hun bedrijf. Dit is een geweldige stap voor ons en we kijken uit naar een productieve en succesvolle samenwerking in de toekomst.”

Coenco is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte brouwerijen en biedt oplossingen voor zowel kleine als grote productiebedrijven. Met 25 jaar ervaring in de branche en een team van 20 werknemers, staat Coenco bekend om hun hoogwaardige producten, deskundigheid en toewijding aan de klant.

Coenco - werkplaats

Het bedrijf blijft zich richten op de verdere uitbreiding van hun activiteiten en het ondersteunen van klanten over de hele wereld.

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap