Kaap 17.000 volgers overschreden

We zijn trots en blij dat we afgelopen weekend de kaap van 16.000 volgers op Facebook hebben bereikt en op die manier in totaal over de 17.000 volgers hebben op sociale media met inbegrip van Instagram. Deze gestage groei is sinds de start van Vlaamse brouwers als platform één van de sterktes geweest en blijft dit ook. We richten ons als belevingsplatform via verschillende kanalen op de mensen die interesse hebben in bier, authenticiteit en smaak.

Soc media - Bedankt aan alle volgers - 17.000

De website kent intussen zijn derde layout-versie. Op basis van feedback van bezoekers gaan we steeds aan de slag om een optimale bezoekerservaring te bekomen. Gezien de stijging van het aantal bezoekers aan de website was het bijvoorbeeld nodig om een nieuwe back-end te voorzien om een snellere gebruikerservaring te bekomen. We streven ernaar om een zo goed mogelijke score te bekomen om zo het gebruikersgemak te optimaliseren.

Scores Lighthouse

Recentelijk hebben we onze homepagina en nieuwspagina’s aangepast om nog meer bier- en brouwerijnieuws zichtbaar en vindbaar te maken op een éénvoudige manier en we zijn volop bezig om het brouwerijoverzicht te actualiseren. Vlaanderen en Brussel is al achter de rug en nu zijn we begonnen met de brouwerijen in Wallonië. In totaal kan je intussen meer dan 1000 vindbare pagina’s op de website terugvinden met dus heel wat informatie over onder andere ingrediënten van bier, bierstijlen, bierglazen en talrijke recepten om een bierpairing te realiseren.

Merci aan iedereen, zowel onze volgers als natuurlijk alle brouwers want dankzij hen kunnen we met z’n allen genieten van een biertje!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap