Loading...
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Maps failed to load
Sorry, unable to load the Maps API.
“Drink-Drink!” is een project van 3 Brusselaars die zich op de schoolbanken hebben leren kennen. Zij hebben nu beslist om twee van hun passies samen te voegen: bier en fietsen. Maandenlang hebben ze geëxperimenteerd in de kelder van Jean en verschillende kleinschalige proeverijen georganiseerd en u brouwen ze iedere bierliefhebber. Lees meer ...
De Brasserie de la Mule is een project voor de productie van bieren op basis van biologische ingrediënten in het hart van de historische wijk van Schaarbeek. Lees meer ...
De locatie bevat 19 restaurants en 2 bars. Bij WOLF hebben ze ook een microbrouwerij en worden twee bieren gebrouwen voor een unieke beleving. Het bier wordt rechtstreeks uit de gistingstanks geschonken… aan het glas van de bierliefhebber. Enerzijds het WOLF-bier, gebrouwen door Vincent Dujardin en BELGOO. Lees meer ...
The Jungle is een buurt micro-brouwerij, gelegen in Studio Citygate. Ze brouwen dorstlessende bieren die ze graag drinken met grondstoffen die uitsluitend afkomstig zijn uit Europa. Lees meer ...
La Source is een artisanale & creatieve microbrouwerij actief sinds oktober 2019. IPA’s, zure & wilde bieren, seasonals, barrel aged of klassieke stijlen revisited maken onderdeel uit van hun brouwproductie. Lees meer ...
Sinds 1775 staat een kapel gewijd aan Sint Vincent van Evere en Zinnik op de hoek van de Chaussée d’Haecht en de rue Oud-Kapelleke in EVERE, een van de 19 gemeenten van BRUSSEL. Dit is precies waar de AREVER-brouwerij zich nestelt. De naam AREVER is een knipoog naar het vakmanschap van EVERE waarvan het de samentrekking is. De brouwerij is Lees meer ...
Grégoire en Max, vrienden sinds de middelbare school, kwamen enkele jaren geleden samen (met een biertje) en besloten zichzelf twee uitdagingen aan te gaan. Om de Marathon des Sables te runnen en hun eigen bier te brouwen. Na het eerste doel te hebben bereikt, was het tijd om ons op het tweede te concentreren. Tussen de hardloopsessies door begonnen Grégoire Lees meer ...
Afkomstig uit een familie van restauranthouder, was het vanzelfsprekend voor Gauthier Hannecard dat hij aan het fantastische avontuur van de brouwkunst begon. Net als koken, trok de kunst van het brouwen hem al op heel jonge leeftijd aan! Het selecteren van de verschillende hop en specerijen om te reizen in het olfactorische, smaakvolle universum, dit is zijn grootste geschenk. Lees meer ...