Loading...
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Maps failed to load
Sorry, unable to load the Maps API.
Matthieu Dupont heeft met biersteken van een hobby een tweede job gemaakt. Begonnen als barman kwam hij natuurlijk vaak in contact met bier en na experimenten met wijn en cider begon hij met het mengen van zure bieren met andere zure bieren of fruit. Lees meer ...
Bierstekers begon als een nevenproject in het restaurant “In’t Nieuw Museum” van Marijke en Koen in Brugge. In 2020 zorgde een virus voor allerlei maatregelen en lockdowns. Dit gaf echter de opportuniteit om meer tijd te spenderen aan het biersteken en in 2021 konden Marijke en Koen 18 unieke blends voorstellen. Lees meer ...
Bourgogne des Flandres werd tot midden vorige eeuw gebrouwen in Brugge. Daarna werd het familierecept bij verschillende brouwerijen verder gebrouwen. In 2015 kwam het legendarische bier terug naar Brugge dankzij John Martin die een nieuwe microbrouwerij bouwde om Bourgogne des Flandres te brouwen! Lees meer ...
De microbrouwerij is opgericht in juli 2016 door 4 bierliefhebbers. Het doel van brouwerij “De Vier Monniken” is om unieke en kwalitatieve ambachtelijke bieren te creëren in een eigen brouwerij in Brugge. Lees meer ...
Net buiten het centrum van Brugge ligt Brouwerij Fort Lapin, een kleine brouwerij die kan uitpakken met 3 artisanale bieren: de tripel Fort Lapin 8, de quadrupel Fort Lapin 10 en het kruidenbier Fort Lapin 6 Hibiscus. De brouwer maakt je graag wegwijs in het productieproces en na de rondleiding kun je proeven van twee van de huisbieren die trots Lees meer ...
De eeuwenoude traditie van het bier brouwen, is in deze Brugse brouwerij vastgelegd in een uniek museum. Dagelijks zijn er rondleidingen door zowel de moderne brouwerij als het museum. Zoekt u een origineel lunchadres? De moderne brasserie, perfect gekaderd binnen de historische brouwerij, is zeker een aanrader. Lunchen met zicht op de reien, gezellig bij het haardvuur, een overzicht op Lees meer ...
The brewery of the Sint-Sixtus Abbey aims to provide financing for the operation of the abbey and of its social works. The Trappist Westvleteren is brewed by the monks of the Sint-Sixtus Abbey Five natural raw materials are used to brew three Trappist beers: Blond, 8 and 12. They each have their own colour, flavour and aroma. All beers are Lees meer ...