MAK Brewery naar Portugal

Geschatte leestijd: 3 minuten

Een dikke maand geleden lazen de 10 brouwers achter MAK Brewery een ongelooflijk verhaal.

De Belgische zeilster Veronique uit Antwerpen mocht door de ernst van de coronacrisis niet aanmeren in Lissabon, Portugal. Ze moest noodgedwongen voor anker gaan liggen op de rivier Taag.

“Een prachtig uitzicht, maar ik kan nergens heen.”

Veronique Claus

Gevangen op een schip, wat door de Portugese overheid gezien wordt als buitenlands grondgebied (aangezien ze niet onder Portugese vlag zeilden) en dus niet in aanraking mag komen met hun eigen grondgebied. De nodige voeding en drank werd haar voorzien via een taxiboot die regelmatig een bevoorrading meebracht.

Ze lazen haar relaas met open mond en konden via via contact met haar leggen. Ze stelt het goed, maar had vooral één grote wens: een frisse Belgische pint!

Het ganse team van MAK Brewery nam de challenge aan en zorgde dus voor een spciaal pakket voor Veronique.

In tussentijd zijn al de MAKkers hard aan het werken om bier bij de mensen thuis geleverd te krijgen. De actie 2+1 (four packs) gratis werd een gigantisch succes waarvoor ze iedereen hartelijk willen bedanken! MAK Brewery leverde intussen in meer dan 100 Belgische gemeentes en verzond ook bier naar Belgen in lockdown in Portugal.

Coming up: rebranding van het merk en bier MAK Eens Proeven, dat de double gold medaille won op de European Beer Challenge. Ze plannen dit de komende weken aan te kondigen aan het grote publiek!

Kom meer te weten over hun verhaal en de 10 brouwers achter MAK Brewery op de LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/company/mak-brewery

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap