Open brouwdagen bij Brouwerij Dilewyns

Vicaris Tripel drinken in het bos

Geschatte leestijd: 2 minuten

Geen toprestaurants zonder topproducten

Vlaanderen barst van producenten die de lekkerste producten op ons bord weten te toveren. In het weekend van 23 en 24 oktober zetten zij hun deuren wagenwijd open, om hun passie en hun vakmanschap met jou te delen. Ontdek het volledige aanbod op Flanders Food Festival.

Brouwerij Dilewyns

Je krijgt tijdens de open producentendagen de kans om je te laten onderdompelen in de wereld van het bierbrouwen! Brouwerij Dilewyns zet zijn deuren open en voorziet gegidste rondleidingen in hun brouwerij in Dendermonde.

Brouwmeester Ludwig neemt u mee op sleeptouw doorheen het brouwproces, de gisting- en lagering, het bottelen tot het eindproduct. U zal ook live kunnen meevolgen tijdens het brouwen.

Vicaris Tripel in het bos

Extra’s voor de bezoekers

Als kers op de taart kan u genieten van een lekker Vicarisbier, vergezeld van lekkere hapjes. Brouwerij Dilewyns bieden elke bezoeker een gratis consumptie aan!

En er is nog meer. Als je zowel Brouwerij Dilewyns bezoekt alsook La Confiance Speculoos dan ontvang je een gratis geschenkpakket.

Waar gaat dit door

Je kan op zaterdag 23 oktober en zondag 24 oktober telkens van 11u tot 17 uur de productie van de artisanale Vicarisbieren ontdekken. Zet je navigatie in op het volgende adres: Vlassenhout 5, 9200 Dendermonde. Van grondstof tot een verfrissend speciaalbier… puur, familiaal en authentiek.

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap