BREWpractice workshop bier brouwen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Vader Johan & dochter Valerie hebben het brouwvirus te pakken! Sinds deze zomer zijn deze BREWed-klanten zelf in de brouwbusiness gestapt met Terrest Brewery. Hun project in Houthulst is er eentje om U tegen te zeggen. Kom met maximum 15 compagnons op zaterdag 18 december 2021 meegenieten van een dagje praktijk in deze magnifieke brouwerij en ontdek hun kersverse idealen.

BREWpractice - workshop bier brouwen - 18 dec 2021

BROUW EENS IN EEN GLOEDNIEUWE MICROBROUWERIJ.

Een frisse, kruidige tripel met citrustoets…. ‘t is alsof er een engeltje op je tong piest. Jij die de talrijke bierstijlen kent en de heerlijke smaken weet te onderscheiden als geen ander! Jij die al een leven vol fantastische uren in je mancave brouwerijtje hebt gesleten (tot spijt voor je wederhelft!)! Al eens gebrouwen in een professionele setting ? Neen? Hoezo? So what? Waar wacht je op?

De BREWpractice is een workshop voor bierliefhebbers, hobbybrouwers én microbrouwers onder begeleiding van lesgever Peter Croonenberghs en uiteraard samen met de brouwer des huizes (of misschien wel met de brouwdochter erbij!). Jawel je brouwt allemaal samen (maximum 15 deelnemers). Op die manier komen er heel wat ervaringen los. Leer tips en tricks van elkaar …. en dit nog wel in de gloednieuwe brouwerij ‘Terrest’.

Lees er meer over op de website van BREWed . Schrijf je nu in en profiteer van de vroegboekkorting tot 25 november. Een volledige dag praktijk in een professionele brouwerij voor slechts 149 euro met lunch en een degustatie en een bierpakket om thuis na te genieten.

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap