Focus op Oud Bruin

Geschatte leestijd: 3 minuten

Het is natuurlijk ongelofelijk jammer dat Brouwerij ’t Verzet de eerste editie van Oud Bruin FEST moet verplaatsen. Maar uitstel is geen afstel. Ze plannen alvast om er op 7 en 8 oktober 2022 een knal-editie van te maken. Intussen zijn er 3 initiatieven opgezet om de pijn wat te verlichten. Ontdek ze hieronder.

Oud Bruin MEGEBLEND 2021

’t Verzet maakte ter ere van Oud Bruin Fest een uniek bier waarbij ze 12 rood bruine bieren van 12 verschillende brouwerijen blenden tot een unieke Megablend. Vanaf 10 December 2021 zullen de 75cl flessen met dit bijzondere brouwsel beschikbaar zijn.

Je zal deze unieke fles terugvinden op de webshop https://brouwerij-t-verzet.myshopify.com/collections/oud-bruin-fest, de offline shop in de brouwerij en de drankenhandels. Wees er dus snel bij want op = op!

Opslag van vaten - Brouwerij 't Verzet
Flessen Oud Bruin Megablend - 't Verzet

Oud Bruin BOX

Zoals jullie al weten maken ze er bij Brouwerij ’t Verzet hun missie van om Vlaams Rood Bruin terug populair te maken. Oud Bruin Fest was daar een onderdeel van.

Om die missie verder te zetten bieden ze binnenkort verschillende versies van een ‘Oud Bruin BOX’ aan. Wil je te weten komen welke bieren er in zullen zitten? Surf dan vanaf 10 December naar de webshop of kom een doos ophalen tijdens de ‘Open Brouwerij Dag’.

Open Brouwerij Dag

Velen onder jullie hadden waarschijnlijk al een reisje gepland om af te zakken naar het verre West-Vlaanderen voor Oud Bruin FEST. Voor wie in dit weekend zijn enthousiasme niet kan bedwingen en de pijn wil verzachten organiseren ze een ‘Open Brouwerij Dag’ in Brouwerij ’t Verzet. 

Wees welkom om een kijkje te komen nemen in de brouwerij, een biertje te nuttigen en wat bieren te sprokkelen in de offline shop om mee te nemen naar huis zodat jullie de feestdagen gehydrateerd kunnen doorkomen. 

Vrijdag van 10 december 16u tot 20u.

Zaterdag 11 december van 14u tot 20u.

Grote Leiestraat 117, 8570 Anzegem

Brouwerij 't Vezet - kijk op de brouwerij
Brouwerij 't Vezet - brouwproces

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap