Fourchette Beer officiële partner Michelin GIDS Benelux

Biernieuws - Fourchette Beer en Michelin Gids Benelux

Geschatte leestijd: 2 minuten

Eergisteren was het sterrentijd bij de Michelin Guide Benelux en konden we vernemen dat Zilte een derde ster kreeg. Proficiat! Gisterenavond maakte Brouwerij Van Steenberge bekend dat vanaf heden Fourchette Beer een officiële partner is geworden van de Michelin Gids.

Naar aanleiding van de derde editie van het 3-daags Fourchette 2019 event, het grootste culinair event van ons land te Gent is het Fourchette beer ontstaan.

Fourchette smaakt zowel fruitig (perzik, tropisch fruit, ananas en gekookte appel) als floraal (een toets van honing). Daarnaast herken je nog smaken van citrus, pompelmoes, koriander en kruidnagel.

Fourchette Beer - Partner van Michelin Gids Benelux

Fourchette beer is het samenbrengen van het beste van twee werelden: de geraffineerde, verfijnde smaak van topchefs en de kennis en de passie van 6 generaties meesterbrouwers. Samen zorgen ze voor meer dan alleen kunst. De gastronomie en passie van zowel chefs als brouwers brengt mensen samen. Het zorgt ervoor dat zij hun passie en ervaring kunnen delen met iedereen en ook steun kunnen vinden bij elkaar.

Michelin en Fourchette

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap