Naar aanleiding van de derde editie van het 3-daags Fourchette 2019 event, het grootste culinair event van ons land te Gent is het Fourchette beer ontstaan.

Derde editie in de Gentse Eskimofabriek op 15, 16 en 17 maart 2019.
Voor 1.800 culinaire liefhebbers Met onder meer David Martin**, Filip Claeys** en Michael Vrijmoed**

Fourchette werd geboren uit de combinatie van 2 werelden. Enerzijds de verfijnde smaak van topchefs en anderzijds de passie van 6 generaties meesterbrouwers door Brouwerij Van Steenberge.

Deze meergranentripel maakt gebruik van edele hopsoorten en eigen gistvariëteiten. De smaak van dit bier blijkt nog lang evolueren en zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Fourchette smaakt zowel fruitig (perzik, tropisch fruit, ananas en gekookte appel) als floraal (een toets van honing). Daarnaast herken je nog smaken van citrus, pompelmoes, koriander en kruidnagel.

Pin It on Pinterest

Share This