LEEFLANK | GAMEL – Dinner concept

Geschatte leestijd: 3 minuten

Domein Leeflank ken je je misschien al van naam van het FAL bier, of van bieren zoals Call me Blondie, Witte Van Lee, Kaffee Leeflank of nog een aantal andere brouwsels naar de hand van brouwer Free of eerder van de rode wijn van eigen wijnranken die op het domein staan.

Afgelopen zomer hadden ze een mooi terras uitgezet rond het pittoreske landhuis en nu nodigen ze iedereen graag uit voor hun eerste corona-proof winterconcept.

Je kan er dineren met je bubbel op Domein Leeflank met heerlijk eten van chef Maarten van GAMEL Food & Catering.

Domein Leeflank - zicht op het kasteel

Je krijgt de keuze uit 2 formules. Ofwel een 1-pansgerecht in de gerenoveerde kelder van het landhuis waar je achteraf nog kan blijven zitten om een drankje te nuttigen aan je tafel ofwel kies je voor het 5-gangen menu dat men zal serveren in 1 van de authentieke kamers van het landhuis.

Domein Leeflank - zicht op de kelder
Domein Leeflank - zicht op de kamers

Bij iedere gang is er de optie voor aangepaste huisgemaakte dranken van domein Leeflank en dit is toch wel redelijk uniek want ze kunnen u daar zowel wijn, bier als kombucha aanbieden. Uit ons gesprek met Free, brouwer en zoon van de familie blijkt toch dat ze iets speciaals in petto hebben. Primeurs van schuimwijn, bier en een eisbock bier zijn alvast voorzien en een heerlijke cocktail is ook in de maak.

Dit gaat 8 weken lang door op zaterdagavond vanaf 17 uur op 31 oktober, 7 november, 14 november, 21 november, 28 november, 5 december, 12 december en 19 december.

Prijs voor het éénpansgerecht is 18 euro / persoon en het vijfgangenmenu kost u slechts 55 euro / persoon en aangepaste dranken zijn dus mogelijk voor 30 euro / persoon.

Het eenpansgerecht zal iedere twee weken veranderen. Ze beginnen met Chilli Con Carne en de veggie-optie Chilli Sin Carne op 31/10 en 07/11.

HOE RESERVEREN?

Omwille van de corona-maatregelen en het moeilijke klimaat voor horecazaken vandaag vragen ze op voorhand te betalen. Wie wenst te annuleren, krijgt zijn geld teruggestort indien de annulatie minstens 7 dagen voor de reserveringsdatum plaatsvindt. Wie later annuleert, zal enkel terugbetaald worden bij het voorleggen van een positieve corona-test.

Stappen om correct te reserveren:

1) Stuur een email naar info@leeflank.be met uw naam, voor hoeveel personen u wenst te reserveren en voor welk concept (kelder of gelijkvloers).

2) Na de bevestiging zullen ze u vragen het verschuldigde bedrag over te schrijven op hun rekeningnummer BE52 1430 9563 2809.

3) Na ontvangst van de betaling bevestigen ze u uw reservatie voor het dinnerconcept.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt. In de kelder zullen er 24 personen kunnen dineren en op het gelijkvloers 16 per avond.

Ontdek meer over het wijndomein, brouwerij en de eventlocatie op domeinleeflank.com

Menu GAMEL en Domein Leeflank - najaar 2020
Domein Leeflank - room with a view

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap