Masterclass BREWadmin

Een hectische periode in de brouwerij/stokerij kan al snel eindigen in het verwaarlozen van voorraadfiches, brouw- & e-AD-aangiftes, leeggoed, werkregisters, lotnummers,… Deze opleiding brengt duidelijkheid in de vaak verwarrende verplichte materie bij het legaal brouwen van je alchohol voor commerciële doeleinden. Zoals steeds tijdens een BREWmasterclass delen de aanwezigen hun ervaringen, waardoor je alleen maar naar huis gaat met nieuwe inzichten. Onze gastbrouwer is brouwerij ‘t Verzet.

Op het programma:

  • Intro administratie in de brouwerij, Peter Croonenberghs (Brombeercompagnie)
  • Voedselveiligheid, Stijn Hermans (FAVV)
  • Accijnswetgeving in de praktijk, Laurens Roelens (Douano)
  • Q&A

Info en tickets: https://www.breweducation.be/masterclasses/admin-van-de-brouwerij

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link