Online degustatie Kate’s Bier Advies

Nu de evenementensector volledig stil gevallen is ben ik op zoek gegaan naar alternatieven.

Kathleen De Sutter, Zytholoog / biersommelier

Aangezien corona ons nog niet laat samenkomen voor evenementen laten ze de bierdegustatie tot in jouw kot komen. Op vrijdag 5 juni organiseren Kate’s Bier Advies en biershop De Bierboom uit Brugge een online bierdegustatie.

Het bierpakket bestaat uit 6 lokale (minder gekende) bieren uit Brugge en omstreken en is bedoeld voor een degustatie met 2 personen. Ben je alleen dan heb je gewoon meer bier voor jezelf. Het bierpakket wordt aan huis gebracht in een straal van 20 km rond Brugge.

Kostprijs van de online bierdegustatie inclusief bierpakket voor 2 personen: 25 euro

Haalt u het bierpakket zelf af in De Bierboom dan betaalt u slechts 20 euro.Bestel het bierpakket voor de bierdegustatie op https://katesbieradvies.be/onlinebierdegustatie/

Bier- en Foodpairing

Ik wens meer informatie

Porters en Stouts

Ik wens meer informatie

Belgische bierstijlen

Ik wens meer informatie

Abdijbieren

Ik wens meer informatie

Degustatie biobieren

Ik wens meer informatie

Kaas en Bier degustatie

Ik wens meer

Bier en Chocolade

Ik wens meer informatie

Speciaal en Anders

Ik wens meer informatie

Strips en Bier

Ik wens meer informatie

Bijna verdwenen brouwerijen

Ik wens meer informatie

Scroll naar top