Oud Beersel zorgt voor u op oudejaar

Geschatte leestijd: 2 minuten

Nu het nieuwe jaar snel nadert, zorg ervoor dat je de perfecte fles klaar hebt staan om te openen wanneer de klok middernacht slaat (of eerder als je niet van plan bent zo laat op te blijven)! Bij Oud Beersel stellen ze hiervoor een fles van hun BZART Lambiek 2018 of hun BZART Kriekenlambiek 2019 voor – twee prachtig uitgebalanceerde Lambieken die een vergelijkbare drinkervaring delen met fijne mousserende wijnen!  

BZART-Lambiek-2018
BZART-Kriekenlambiek-2019

Voor de productie van deze bieren worden twee traditionele technieken gebruikt – de ‘Méthode Traditionelle’ voor mousserende wijnen en de spontane gisting voor Lambiekbieren. Wat deze bieren nog specialer maakt, is de toepassing van ‘remuage’ en ‘dégorgement’ waarbij het  gistbezinksel uit de fles wordt verwijderd. Een ander kenmerk is dat ze geen zoetstof gebruiken. Er wordt dus geen ‘liqueur d’expédition’ toegevoegd voor het bottelen. Het is sprankelend, helder en ongelooflijk verfrissend. 

Het eindresultaat is een sprankelend BRUT Lambiekbier met een overweldigend smaakpalet. Het is echt een bier bedoeld om te vieren. 

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap