We kijken uit naar 2022 vol bierervaringen

Gelukkig nieuwjaar 2022

Deze intro had een ‘best of’ kunnen zijn met mijn favoriete artikels en berichten van het jaar, maar die kan je gemakkelijk op deze website terugvinden. Dus in plaats van jullie te bombarderen met links, heb ik besloten precies het tegenovergestelde te doen en mijn nieuwjaarsbrief kort te houden.

Terugdenken aan de artikels en berichten die in de loop van een jaar zijn verschenen was een reflectie op dit moeilijke jaar vol coronaperikelen die maar niet ophouden. Het creëert een vreemde tijdcapsule van mijn intellectuele en emotionele toestand door het jaar heen.

Ik wil bij deze iedere bierliefhebber, collectioneur, passionele proever en ontdekker bedanken om alle Vlaamse Brouwers te steunen door lokaal bier aan te schaffen en te genieten van de vele brouwsels die de talrijke brouwers in ons land creëren met zowel respect voor traditie enerzijds en uitdagende nieuwe innoverende smaken anderzijds.  

Ik wil daarnaast iedere brouwer te bedanken om vol te houden in deze uitdagende tijden en om hun bierpassie te delen met ons. Ik hoop dat 2022 alvast een jaar mag worden met terug veel bierbeurzen, degustaties en gewoon gezellig samenzijn met een biertje erbij.

Vriendelijke biergroet,

Peter Vandecaveye
Biersommelier en oprichter van het Vlaamse Brouwers platform

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap