Kaap van de 6000 volgers

Geschatte leestijd: 2 minuten

We mogen vieren op deze warme zomerdag. We hebben de kaap van de 6000 volgers bereikt op Facebook. Onze gestage groei zet zich verder en dit was één van de doelstellingen toen we het Vlaamse Brouwers platform hebben opgestart. Geleidelijk aan groeien, een goede basis aan volgers uit Vlaanderen opbouwen en een bron van informatie worden.

We zijn begonnen met foodpairingvideo’s en sinds enkele weken zijn we een stap verder gegaan en u kan nu volledige recepten met een bierpairingtip terugvinden op de website. Onze eigen bierdegustaties kennen natuurlijk dit najaar een vervolg en we bieden een hele reeks degustaties en workshops aan verenigingen en bedrijven aan die we ter plaatste kunnen komen brengen om de kennis over brouwers en hun bieren te vergroten.

We zitten intussen tijdens de zomermaanden niet stil en dit najaar initiëren we een nieuw initiatief op onze website dat nog veel meer informatie zal bieden aan onze bezoekers over alle brouwerijen dat België rijk is. Hou het zeker in de gaten.

Via deze weg willen we zeker alle geïnteresseerde bedanken en ook de brouwerijen die ons steunen.

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief!

Ontvang foodpairingtips via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Share via
Copy link
Powered by Social Snap