Brewmasterclass
Duurzaamheid in de brouwerij is nog geen mainstream, maar vroeg of laat wordt elke brouwer nillens willens geconfronteerd met de water- en energievretende praktijk. Deze masterclass van BREWed brengt inspirerende voorbeelden en verhalen over hoe een brouwerij duurzamer kan gerund worden. Alain De Laet (brouwerij Huyghe) en Frederik Verstringe (brouwerij De Halve Maan) geven een teken van de nieuwe wegen die brouwers kunnen inslaan om zich duurzaam in te dekken tegen de risicofactoren die voor de deur staan. Zij investeren om te besparen én besparen door investering!
Voor wie?
Ben je al een tijdje als commercieel (KMO) brouwer bezig maar heb je op de duurzame noden en oplossingen van een brouwerij nog steeds geen vat of ben je hobbybrouwer en heb je ambities om commercieel te starten?
Waar gaat dit door
Dit alles gaat door in brouwerij De Leite … waar Luc Vermeersch stapsgewijs werk maakt van zijn ambiteuze droom om zijn microbrouwerij duurzaam te maken.
Meer info
Check het programma en koop je ticket: https://www.breweducation.be/masterclasses/brewmasterclass-duurzame-brouwerij