Gegrilde zalm met witbier
Zalm is overheerlijk op allerlei manieren. Hier kiezen we voor een gegrilde versie om snel en éénvoudig een gerecht op tafel te krijgen.
Gegrilde zalm met witbier Lees verder »
Bier en Foodpairing is de kunst om smaken te mengen in een heerlijk combinatie om te proeven. Ontdek onze combinaties van Vlaamse bieren en lekkere gerechten.
Zalm is overheerlijk op allerlei manieren. Hier kiezen we voor een gegrilde versie om snel en éénvoudig een gerecht op tafel te krijgen.
Gegrilde zalm met witbier Lees verder »
Een éénvoudig gerecht met pure producten. Simpel maar heerlijk. Het moet niet altijd moeilijk zijn om smakelijk te zijn
Pasta Fettuccine Alfredo Lees verder »
Pizzadeeg bestaat net zoals bier uit graan en gist. Een goede combinatie dus. Je kan zelfs als je wilt je deeg maken met lauw bier ipv water. Zeker eens proberen.
Pizza chorizo en een hoppig bier Lees verder »
Gezien het warme weer en het mogelijks verpulveren van het warmterecord dacht ik vanmorgen wat kan ik eens lekker fris klaarmaken.
Een lekker gerechtje voor alle seizoenen. Wie lust nu geen garnaalkroket met wat brood.
Garnaalkroketten met Vlaams oud bruin Lees verder »
Kabeljauw is een heerlijke stevige vis met weinig graten wat ideaal is voor zowel kinderen als volwassenen en ideaal om vakantieverhalen op te halen.
Kabeljauw en ratatouille met sterk blond bier Lees verder »
Voor jong en oud, een lekkere sappige burger. Zorg ervoor dat het gehakt vlees minstens 20% vet bevat. Op die manier bedruipt de burger zichzelf zodat die niet uitdroogt.
Klassieker: een burger en bier Lees verder »
Een ideaal gerecht om te delen. Een heerlijk knabbeltje vooraf. Helemaal niet duur en smaakt verrukkelijk. Ideaal op een zomerse avond voor een BBQ.
Knapperige kippenvleugels met oude geuze Lees verder »
Dit is mijn versie van de bekende romige Mexicaanse avocadodip in combinatie met een gegrilde Bruschetta. Als tip om verkleuring te voorkomen kan je de pit in de dip laten liggen.
Guacamole met een Saisonbier Lees verder »