Buddha Bowl en Oud Bruin bier
We kiezen vandaag in onze Buddha Bowl voor een mengeling van blauwe schimmelkaas, avocado, ei, tomaat, rijst en wat slasoorten.
Buddha Bowl en Oud Bruin bier Lees verder »
Bier en Foodpairing is de kunst om smaken te mengen in een heerlijk combinatie om te proeven. Ontdek onze combinaties van Vlaamse bieren en lekkere gerechten.
We kiezen vandaag in onze Buddha Bowl voor een mengeling van blauwe schimmelkaas, avocado, ei, tomaat, rijst en wat slasoorten.
Buddha Bowl en Oud Bruin bier Lees verder »
Een heerlijk stukje vis is altijd lekker. De volle smaak van de heilbot met de gestoofde groentjes past goed samen met de fruitigheid van een tripel.
Gegrilde heilbot en tripel Lees verder »
Dit gerecht brengt visueel kerstmis naar boven. Een recept dat je doorheen het jaar kan klaarmaken en even laat wegmijmeren met een IPA.
Penne met kip en verse tomaten en een IPA Lees verder »
Dit is een simpel croque recept maar ik vind dit persoonlijk heerlijk als aperitiefhapje. Simpel klaar te maken maar zeer lekker.
Croque Monsieur en blond kruidig bier Lees verder »
We kiezen voor een licht gerecht aangezien de feestdagen eraan komen. Hoewel we ze in beperkte kring moeten vieren is het dan net iets meer.
Gemarineerde kipbrochette en blonde Tripel Lees verder »
De herfst is in het land, het is wat minder mooi weer dus zocht ik een gerecht om het wat warmer van te krijgen.
Balletjes in tomatensaus en puree met een blond bier Lees verder »
Eten klaar maken om te combineren met bier hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Je kan met simpele zaken iets lekkers samenstellen.
Sandwiches en een blond bier Lees verder »
November zorgt voor donkere tijden, de avond valt vroeger en we dienen thuis te zorgen voor wat gezelligheid.
Sweet pancakes met quadrupel Lees verder »
Het zijn moeilijke tijden wegens COVID-19 dus dacht ik, laat ons een zeer simpel gerecht maken dat toch goed zal smaken met een biertje. Een simpel maar lekker gerecht.
Spiegelei en een Stout Lees verder »
De herfst is in het land, stoofpotjes behoren dus terug regelmatig op de tafel te komen. We kiezen we voor Goulash met een bruin bier.
Goulash en een Dubbel Lees verder »