Omelet met een salade en een pilsbier
Soms heb je niet veel meer in de koelkast liggen. Dan is het altijd leuk om toch iets smakelijks bij elkaar te gooien. Dit is het concept van dit gerecht.
Omelet met een salade en een pilsbier Lees verder »
Bier en Foodpairing is de kunst om smaken te mengen in een heerlijk combinatie om te proeven. Ontdek onze combinaties van Vlaamse bieren en lekkere gerechten.
Soms heb je niet veel meer in de koelkast liggen. Dan is het altijd leuk om toch iets smakelijks bij elkaar te gooien. Dit is het concept van dit gerecht.
Omelet met een salade en een pilsbier Lees verder »
Een originele caesarsalade bestaat uit 8 ingrediënten. Wij voegen er vandaag onder andere kip aan toe.
Caesarsalade met kip en een witbier Lees verder »
Vervang simpel weg de koffie door een heerlijk, lekker zware quadrupel en je bekomt een nog beter eindresultaat.
Tiramisu met quadrupel Lees verder »
De kip en champignons in de quiche dat ik vandaag voorschotel past goed bij het moutige, ietwat zoete en bittere van een tripel.
Quiche met kip en champignons en blonde Tripel Lees verder »
Ik kijk al uit naar de zomer. In die sfeer dacht ik dat het wel eens leuk kon zijn om een éénvoudige salade met tonijn samen te stellen.
Salade met tonijn en een blonde Tripel Lees verder »
Een Oude Geuze met zijn zurige, scherpe, verfrissende karakter is perfect om het smaakpallet te zuiveren na elke hap van deze pizza met sterke kazen
Pizza quattro formaggi en een Oude Geuze Lees verder »
Al ooit eens kreeft gegeten? En hoe zit het met krab? De smaak is licht zoet en volgens sommigen zelf verfijnder dan van kreeft.
Krab en een Saison bier Lees verder »
Met deze winterdagen vond ik het gepast om te kiezen voor wat ‘comfortfood’ als foodpairing. Een lekkere chocoladecake gaat er dan zeker in.
Chocoladecake met Oud Bruin Lees verder »
Deze foodpairing combineert de frisheid van rauwe en gerookte zalm met advocadomousse en de zuurheid en frisheid van een Oud Geuze.
Zalmtartaar met avocadomousse en Oude Geuze Lees verder »
Ik wou dat het al lente was en daarom kies ik voor spring roll’s of loempia’s zoals wij die noemen als hapje bij een tripel.
Loempia’s en blonde Tripel Lees verder »