Gevulde portobello en Geuze
Momenteel is het een mooi nazomertje en ik zocht een aperitiefhapje waarbij ik het zomerse kon combineren met toch wat herfstgevoel.
Gevulde portobello en Geuze Lees verder »
Bier en Foodpairing is de kunst om smaken te mengen in een heerlijk combinatie om te proeven. Ontdek onze combinaties van Vlaamse bieren en lekkere gerechten.
Momenteel is het een mooi nazomertje en ik zocht een aperitiefhapje waarbij ik het zomerse kon combineren met toch wat herfstgevoel.
Gevulde portobello en Geuze Lees verder »
De teriyaki kooktechniek uit Japan is een heerlijke combinatie van marineren en om zowel vlees als vis daarna te grillen.
Zalm teriyaki met een blonde Tripel Lees verder »
Een fris voorgerechtje is steeds een aangename opener. Daarom kiezen we vandaag voor een zalmcarpaccio. Snel en éénvoudig klaar te maken met pure smaken.
Zalmcarpaccio met een Oud Vlaams bruin bier Lees verder »
We combineren de zacht, licht zoetzure smaak van mozzarella en de ietwat zoete smaak van de warme tomaten op de pizza met een Spéciale Belge.
Pizza Margherita en Spéciale Belge bier Lees verder »
Pesto als heerlijke smaakmaker om de zomerse sfeer te accentueren in een fris slaatje met pasta en pure ingrediënten in combinatie met een Oude Geuze.
Pastasalade farfalle met pesto en Oude Geuze Lees verder »
Het is zomer, de temperaturen zijn aangenaam en daarom kiezen we vandaag voor een ijsje om voor wat afkoeling te zorgen en dat je zelf kan maken.
Roomijs met frambozen en kriekbier Lees verder »
De licht pikante toetsen van de marinade en de kruidigheid in de smaak van de lamskroon past goed met de zoetzure smaak van een Schaarbeekse Oude kriek.
Gemarineerde lamskroon en Schaarbeekse Oude Kriek Lees verder »
Buiten genieten van een lekkere BBQ en starten met een lekkere gemarineerde scampi en dit pairen we met een witbier. Een lichte start met veel smaak.
Gemarineerde scampi’s op de BBQ en witbier Lees verder »
Een lang warm weekend in het vooruitzicht dus een verfrissend biertje met een fris gerecht lijkt me ideaal. Een rundstartaat kan lekker smaken op een zonnige dag maar daar wil ik deze keer een twist aangeven en ik kies voor zalm als hoofdingredient.
Zalmtartaar in combinatie met Saisonbier Lees verder »
Als we niet meer op reis mogen dan halen we het buitenland naar hier en combineren we dit met een blonde Tripel. Steun de ambachtelijke brouwers.
Dumplings met gehakt en blonde Tripel Lees verder »