Recepten en bierpairing

Welk bier past bij welk gerecht? Een vraag die we hier praktisch willen oplossen door volledig uitgeschreven gerechten stap voor stap uit te leggen en te combineren met een bierstijl. Zo kan je zelf toch nog even op ontdekkingstocht gaan want er zijn natuurlijk nog veel variaties in smaken binnen een bierstijl. En wil je zeker zijn, schrijf je dan in op één van onze degustaties of organiseer zelf een workshop bij je thuis waar we langskomen om je te laten genieten van de wonderlijke wereld van bierpairing.

Nieuw

Wafels met Tripel

Wafels met Tripel

Aangezien we een recept aan het maken zijn op de vooravond van Valentijn dacht ik aan wafeltjes in een hartvorm. Op die manier kan je een zeer persoonlijke toets geven aan je cadeau.

Blini’s met krab, scampi en dille

Blini’s met krab, scampi en dille

Als we als kind met de familie naar Sluis (Nederland) gingen was het traditie om poffertjes te eten schuin tegenover de kerk. Dit was voor mij het hoogtepunt van de dag. De blini’s zijn in de praktijk de meer hartige versie van een zoet poffertje.

Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Een leuk, simpel en snel klaar te maken aperitiefhapje. We combineren het aperitiefhapje met een Tripel. De dadel versterkt de zoete toetsen in een Tripel en de Tripel zorgt dan weer voor een zachte romigheid van de geitenkaas.

Populair

Blini’s met krab, scampi en dille

Blini’s met krab, scampi en dille

Als we als kind met de familie naar Sluis (Nederland) gingen was het traditie om poffertjes te eten schuin tegenover de kerk. Dit was voor mij het hoogtepunt van de dag. De blini’s zijn in de praktijk de meer hartige versie van een zoet poffertje.

Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Spek, dadels, geitenkaas en tripel

Een leuk, simpel en snel klaar te maken aperitiefhapje. We combineren het aperitiefhapje met een Tripel. De dadel versterkt de zoete toetsen in een Tripel en de Tripel zorgt dan weer voor een zachte romigheid van de geitenkaas.

Overzicht alle recepten

Gerookte vis met Special Belge

Gerookte vis met Special Belge

Je kan het an sich gemakkelijk houden voor jezelf en in de viswinkel een heerlijk stukje gerookte vis aanschaffen maar voor de doeners is er natuurlijk de mogelijkheid om zelf de vis te roken.

Lees verder
Mosselen met witbier

Mosselen met witbier

Velen koken mosselen in de wijn maar waarom niet met een heerlijk Vlaams witbier met smaken van citroen, koriander en sinaas wat een mooie combinatie is.

Lees verder

Pin It on Pinterest

Share This